stork.jpg (3551 bytes)

 

2018

 

Vi vill föda upp Golden retrievers med ett glatt sinne, trevlig exteriör och en sund kropp!  Alla hundar som går i avel röntgas, ögonlyses samt DNA-testas för PRA (såtillvida de inte är hereditärt fria). För oss känns det även viktigt med en nära kontakt med våra valpköpare. Desto mer input & information ni kan ge – desto bättre val kan vi göra i vår avel. För att främja detta har vi årlig valpträff, anordnar gemensam röntgen/FB-R om intresse finns för det samt ställer självklart upp med hjälp & stöd genom hela valpens liv. Du som är intresserad av en hund från oss måste alltid komma på ett personligt besök vilket säkerställer att DU känner dig nöjd med oss och VI får en känsla för att du kan erbjuda ett lämpligt hem. Har du frågor om oss eller vår uppfödning – hör gärna av dig!

Vi väntar två spännande kombinationer i vinter!

Kull 1 föddes 20/10 och är leveransklar 15/12 2018. Fördelningen blev 4H + 4T

Föräldrarna är Ch Chamorels Sky Dweller ”Magi” & Ch Guess Foo Fighters ”Yatzy” .

Magi är en rejäl dam, lite egensinnig och med eget huvud. Välbyggd men utan överdrifter någonstans. Hon är svensk utställnings champion och har även Cert i Tyskland samt CACIB i ett flertal länder. Fri på höfter (B), armbågar & ögon samt hereditärt fri från GR_PRA 1 & 2. Detta blir hennes första kull och vi är otroligt nyfikna på vad hon kommer att ge!

Pappa Yatzy är en stor, härlig, godmodig nallebjörn! Även han är svensk utställnings champion, fri på höfter (A), armbågar & ögonlyst u.a. Testad fri från GR_PRA 1 & 2 vilket betyder att valparna ur denna kombination inte kan få detta. Vi har använt Yatzy en gång förut och är mycket nöjda med hans avkommor Benton & Michonne som bor hos oss.

Stamtavla

SE U(U)CH Guess Foo Fighters Festival's Mc Intosh SE U(U)CH NO UCH Dewmist Samsonite
SE U(U)CH Festival's Rosemary
Guess The Flaming Lips One Night In Bankok Av Vervik
Guess Fanny Girl
SE U(U)CH Chamorels Sky Dweller NORD UCH Xanthos Machiavelli Ch Mad About You de Ria Vela
Ch Xanthos Debbie Does Dallas
DK CH(U) SE U(U)CH Cheer’s Swingfield Garden NO UCH NV-11 SE U(u)CH Thornywait Gift To Floprym
Cheer's Crosswater Garden

  

Kull 2 är planerad till ca 2/11 och blir leveransklar kring 28/12 -18

Föräldrarna är Chamorels System Of A Down ”Francine” & NO UCH NV-17 Vestafjell’s Elles Daddys Boy ”Junior”.

“Francine” är fri på höfter (A), armbågar och ögon samt hereditärt fri från GR_PRA 1 & 2. Hon ställdes ut och vann mycket som valp men har med åldern bestämt sig för att utställningsringen inte är något för henne. Går ihop med allt & alla och är en lättsam hund att leva med. Hon är en fantastisk mamma till sina valpar och trivs i valplådan. Detta är hennes tredje kull.

”Junior” bor på kennel Vestafjell´s i Bergen, Norge och är en mycket högt meriterad hane med ett härligt rörelsemönster och en positiv personlighet. Fri på höfter (A), armbågar och ögon samt från GR_PRA 1 & 2 så inte heller här kan valparna få dessa varianter av PRA. Junior har en spännande stamtavla och vi är särskilt förtjusta i hans mor – EW-15 NO V-14 NORDV-14  NO UCH, SE U(U)CH Fenwood Elles Belles – som vi såg första gången på en utställning någongång 2013. En härlig tik med en lika härlig attityd! Detta blir ”Juniors” första kull i Sverige och vi är mycket tacksamma över att ha fått använda honom till Francine.

Stamtavla

NO UCH NV-17 Vestafjell’s Elles Daddys Boy NO UCH NO JV-13 NO V-13 Vestafjell’s Imagine My Daddy NO UCH SE U(U)CH Ramchaine Snap To Jako's
Jako's Visual Love
EW-15 NO V-14 NORDV-14  NO UCH, SE U(U)CH Fenwood Elles Belles GB SHCH LUX CH Zampanzar Say It Again Shardanell JW
GB SHCH Ramchaine Green Glow By Fenwood JW
Chamorels System Of A Down MultiCH Lisboa W-10 Baron-Of-Stanrop Du Domaine Des Rives De L’erde MultiCH Taram Du Bois de La Rayere
LUX jCH Stanroph So It's A Miracle 
DK CH(u) SE U(U)CH Cheer’s Swingfield Garden NO UCH NV-11 SE U(u)CH Thornywait Gift To Floprym
Cheer's Crosswater Garden

 

 

 

Är du intresserad av en valp från oss – ta gärna kontakt och berätta lite om dig själv & dina planer med hundägandet!

 

 

 

 

Kontaktuppgifter:

Mobil. 070-716 12 96

Eller skicka ett mail till: chamorels@telia.com

Tezzy & Richard